Safezone helpt bedrijven met een balie of bar om een veilige afstand te bewaren tussen personeel en gast of klant. De slimme en eenvoudige afstandsmeter detecteert en waarschuwt als mensen binnen de 1,5 meter komen.

De ultrasonische sensor zorgt voor een zeer nauwkeurige meting in combinatie met het oplichtende waarschuwingsbord dat groen kleurt als de juiste afstand wordt bewaard en rood als iemand te dichtbij komt.Het initiatief komt voort uit de Corona crisis en is dan ook op 1 juni 2020 gelanceerd, de dag dat in Nederland het nieuwe maatregelenpakket van kracht is gegaan.

De drie jonge ondernemers gingen na de eerste fases van het designproces te hebben doorlopen, direct met producent Bestronics BV Veldhoven aan de slag.

Safezone is niet de eerste startup die inspeelt op de 1,5 meter-samenleving, maar realiseert de eerste universeel inzetbare oplossing die veiligheid mogelijk maakt voor iedereen.

Kortom, Safezone is een betrouwbare en effectieve vinding die ondernemend Nederland en instellingen veiligheid biedt bij heropening van bedrijven.

Wilt u meer informatie? Bezoek www.getsafezone.com of mail naar: hello@getsafezone.com. 

Wij helpen u graag verder!