Onderwijs

Toen we in 2015 Puur uit de grond stampten, waren we het erover eens dat we ons voor meer dan 100% zouden inzetten voor de inrichting van onderwijsinstellingen.
Van dorpsschool tot universiteit, van lagere school tot postdoctoraat.

Wat met verschillende leermethodes?

Peer-tutoring, dromen-denken-doen-beslissen, creatief, collaboratief, individueel of gewoon een Berlitz-taalbad?
Wij zeggen natuurlijk niet welke leermethode bij jullie past, maar adviseren jullie wél met welk meubilair deze methode een succes wordt. Grijp niet zomaar naar standaard tafels en stoelen.
Wij helpen jullie vernieuwen!

Elke student moet goed zitten!

20% van ons leven brengen we door op de schoolbanken. Besteden we misschien te weinig aandacht aan ergonomie op de school? België hinkt hier achterop in vergelijking met de rest van Noord-Europa. Een afgestudeerde arts begint aan zijn carriëre met een rug aan 80%.
Als lid van de VerV (Vlaamse ergonomievereniging) delen we onze professionele kennis – en zeker ook onze ervaringen met tevreden klanten- met de preventiediensten om op een budgetvriendelijke wijze het verschil te maken op gebied van ergonomie en comfort.

Kostenefficiënt investeren in de toekomst van ons land

Logisch dat investeringen eerst gaan naar gebouwen en personeel. Aan meubels denken we op het einde, met een slinkend budget. Toch is het mogelijk om duurzaam en betaalbaar meubilair te vinden. Tafels, stoelen, banken, polyvalente meubels.  Geen afgewerkte producten die 10.000km afleggen, maar Europese makelij mét stabiliteits- en kwaliteitsgarantie.
Dus ook ecologisch en milieuvriendelijk. Op alle vlakken winnaar!