Horeca

Een vegan soepbar in de stad, een Italiaanse trattoria op het plein, een cozy koffiecorner op het derde verdiep, een hippe rooftop bar met zicht op de jachthaven…
Jullie zijn bij Puur aan het juiste adres, van apero tot dessert!

Elke sector eigen accenten

We vinden hospiltality allemaal belangrijk. Kijken we niet automatisch naar het houten salontafeltje, de rode metalen barkruk, de ledspot boven het buffet, het hoogpolig tapijt, de stoere lederen loungebank?
Ja hé? Wij ook. En wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt!

Wat is dan belangrijk?

Space Planning: we bekijken de ruimtes, looplijnen en de verschillende functies.
Lounge, hoog of laag zitten, een grote groep, een tête-à-tête.
Modulair en kunnen aanpassen? Jazeker, waarom niet!

Stijl en branding: vooraleer meubilair voor te stellen, eerst begrijpen wat jullie stijl is. Wat is het algemeen gevoel?
Welke sfeer, welke accenten?

Kwaliteit en veiligheid: meubilair dat intensief wordt geleefd en beleefd door verschillende gasten, voldoet aan de geldende EN-normen. Punt. Dat geldt ook voor de gebruikte vullingen en stofferingen. Hiermee garanderen we een hoge levensverwachting en een veilige omgeving voor personeel en klanten.

Functionaliteit: het juiste meubilair op de juiste plaats! Restaurant, hotel lobby, feestzaal. Elk project heeft andere functionele eisen. Hoe lang kan iemand comfortabel zitten? Hoe stapelbaar is die stoel? Ja, inderdaad, belangrijke vragen.
Wij hebben pasklare oplossingen.

Als bedrijfsleider…

…zoek je uiteraard naar de meest economisch voordelige oplossing. Hoe vergelijk je? Hoe evalueer je de criteria prijs en kwaliteit? Hoe zie je door de bomen het bos?
Ga ervan uit dat iets op stock niet uit Europa komt. Ja, goedkoop, maar na 2 jaar zit je klant door de zitting. We leggen je uit dat europees meubilair toch hét budgetvriendelijke alternatief is met meer afwerkingsmogelijkheden en een langere levensduurte.
En dan zwijgen we nog over makkelijk en snel onderhoud, wat écht een slok op de borrel scheelt.
Niets dan voordelen dus. En duurzame meubels.
Daar gaan we voor!

Inspirerende interieurs

Meubilair dat de nieuwe trends weerspiegelt. Funtioneel, back-to-nature, uitnodigend. Spelen met kleuren, texturen en materialen. En dat passend in de stijl die jullie voor ogen hebben. Strakke lijnen, rijke stofferingen, industriële accenten, huiselijke sfeer,…
Jullie klanten voelen zich belangrijk en op hun gemak.
Tchin-tchin!