Universiteit Hasselt

De afgelopen jaren vond de UH in Puur Office de uitgelezen partner om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Niet alleen op pedagogisch gebied, maar ook qua aantrekkelijkheid hebben we samen grote stappen gezet. Dit is belangrijk in de huidige “war of talents & students”. De universiteit in de markt zetten als interessante werkgever én als het centrum van kennisoverdracht.

Samen met Bruynzeel en de architecten van Essa ontwierpen we het nieuwe leercentrum. Niet gewoon een saaie studeerplek, maar eerder inspirerend, voor de studenten alleen, maar ook in groep.

De nieuwe Science Tower biedt ruimte aan 220 studenten en omvat 150 flexwerkplekken. Leren en werken, maar ook hippe relax- en foodcorners. Zeer divers (kantoor)meubilair, van labostoelen over ergonomische bureaus tot steigerhouten brainstormtafels.

Naast andere talloze projecten, stelt de preventiedienst ook ons professioneel ergonomisch advies op prijs. We leren veel van elkaar, want praktijk en theorie zijn twee verschillende zaken. Als lid van de VERV zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor het standaard kantoormeubilair werken we samen met Robberechts uit Turnhout. Ergonomisch zitten doen we graag met Haworth.

We kijken alvast uit naar wat de toekomst ons samen brengt!

Aut dosce, aut disce, aut discede